INFORMATIE & INSPIRATIE OVER (VEGAN) COSMETICA & LIFESTYLE

Monique Schoofs
Monique Schoofs

Auteur | Eigenaar BE VEGAN

Nieuwste artikelen:

Daniel Silfen: vegan tassenmerk met stijl

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest

Kies je voor vegan verzorgingsproducten, dan heb je vast ook al eens nagedacht over het dragen van een vegan tas. Wellicht steel je zelfs al de show met een een hele fijne, fashionable tas die óók diervriendelijk is. Want dat stijl en diervriendelijk hand-in-hand gaan, bewijst het tassenmerk Daniel Silfen maar weer; Silfen Studio is overigens hun nieuwe naam.  

Vegan tassen 

Leer is nog altijd een veelvoorkomend materiaal als het gaat om tassen. Dat leer geen diervriendelijk ingrediënt is, hoef ik je waarschijnlijk niet uit te leggen. Gelukkig zijn er steeds meer vervangende materialen die wél diervriendelijk zijn. 

Geen leer

Voor de unieke, vegan tassen van Daniel Silfen, waaronder de Daniel Silfen Ulla, Daniel Silfen Ulrikke en Daniel Silfen Emma, gebruiken zij diervriendelijke materialen als gerecycled Nylon. De stiksels zijn gemaakt van 100% polyester en de lijm bevat geen dierlijke derivaten. 

Stijlvolle vegan tassen, óók voor niet vegans

Moet je vegan zijn om de tassen van Daniel Silfen te dragen? Nou, nee hoor! Je moet wel gevoel voor stijl hebben, want met deze vegan tassen maak je hoe dan ook een verpletterende indruk, of je nou vegan bent of niet. Dit Deense merk staat namelijk voor kleur, speelsheid en innovatie. Ze mixen en matchen verschillende soorten vegan materialen en ontwerpen een eigen stijl. Hun collectie is uniek en opvallend en past helemaal bij de modebewuste vrouw die haar eigen stijl durft te showen. 

Van klassieke schoudertas tot kleurrijke eyecatcher 

In het assortiment van Daniel Silfen vind je diverse kleurrijke eyecatchers terug. De Daniel Silfen Ulla is daarbij het populairste model. Deze klassieke, kleine schoudertas is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

daniel-silfen-vegan-tassen

Een andere, opvallende verschijning is de Daniel Silfen Emma. Deze schoudertas met een lange strap heeft een handvat aan de bovenzijde en meerdere vakken. 

daniel-silfen-emma

Dan heb je nog de Daniel Silfen Ulrikke. Qua model heeft deze iets weg van de Daniel Silfen Ulla, maar de Ulrikke is net een formaatje groter. 

Had ik al gezegd dat dit vegan tassenmerk eindeloos varieert in kleuren en prints? Van tijgerprint, tot sushiprint en kleurrijke laklaag, voor ieder wat wils! 

Vegan tassen suf? Ga toch weg!

De discussie dat vegan tassen suf zijn, kunnen we nu wel achterwegen laten toch? Het mag duidelijk zijn dat het vanaf nu heel goed mogelijk is om stijlvol door het leven te gaan zonder dat daar dierenleed aan te pas is gekomen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GRATIS e-book

>> dierlijke ingrediënten verstopt in cosmetica

Laat je mailadres achter en ontvang het gratis e-book direct in je mailbox!