Stappenplan: hoe je de sheet masks effectief gebruikt!

Sheet masks zijn makkelijk in gebruik en super effectief. Ze geven je huid een mega boost aan vitamines en vocht. Daarnaast, zijn ze ook gewoon super leuk om te gebruiken en verplichten ze je af en toe om te relaxen. Die stok achter de deur hebben we soms allemaal nodig, toch?

In dit blog leg ik je uit hoe je de sheet mask gebruikt voor het meeste effect. Maar.. first things first.. wat is een sheet mask?

Sheet masks zijn katoenen velletjes in de vorm van je gezicht waar een seum in verwerkt is. Het masker (lees: velletje) kan uit verschillende materialen bestaan. In ons geval, gaat het om 100% cupra (katoen). De sheet maskers zijn individueel verpakt en worden doorgaans één keer gebruikt. 

vegan mask

 

Hoe het werkt:

Stap 1: koel het masker

Op moment dat je het masker eerst koelt –door het in de koelkast te leggen in verpakking- zorgt het voor extra verkoeling én activeert de huid en bloedvaten. Echt een aanrader!

 

Stap 2: reinig de huid

Als je klaar bent om de sheet mask te gaan gebruiken, reinig je allereerst je gezicht. Zo zorg je ervoor dat de huidcellen er klaar voor zijn om te weken in vitaminen en andere ingrediënten. Je kunt eventueel nu een toner gebruiken, maar dat is niet per se nodig.

 

Stap 3: laat het 20 minuten inwerken

Haal het masker uit de verpakking en plaats deze vervolgens op je gezicht; zo’n 20 minuten. Begint het onder je neus droog aan te voelen, dan haal je het masker er eerder af. 

 

Stap 4: spoel het masker niet af!

Spoel de restanten van het masker niet af, maar laat het serum zijn werk doen. Veel vrouwen zijn na afloop geneigd om het restant van het gezicht te halen. Niet doen dus! Dat is hartstikke zonde. Het prachtige serum is namelijk nog niet klaar met je huid. Vind je dat er toch teveel op je gezicht achterblijft? Dep je huid dan voorzichtig om zo het overtollige serum te verwijderen. 

 

Wil jij ook eens ervaren hoe het voelt, zo’n serum?

In onze shop vind je twee geweldig gave sheets masks van het Koreaanse merk Happy Vegan.

happy vegan sheet mask brightening moisture

   Brightening & moisture

vegan-sheet-masks

Relax

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze producten zijn:

  • Vegan;
  • Dierproefvrij;
  • 100% natuurlijk;
  • Allergeen-vrij;
  • Ongeparfurmeerd;
  • Vrij van parabenen en schadelijke stoffen.

Leave a Comment

0
argan olie